KONSTITUTIVNA SEDNICA ODBORA DELATNOSTI TRGOVINE

KONSTITUTIVNA SEDNICA ODBORA DELATNOSTI TRGOVINE

Na osnovu odluke Glavnog odbora GS PUT NEZAVISNOST, donete na IX redovnoj Sednici održanoj 24.12.2019.godine, formiran je Odbor delatnosti trgovine sa ciljem da kroz demokratsko organizovanje i povezivanje u okviru GS PUT NEZAVISNOST izrazi specifične interese i potrebe zaposlenih u delatnosti trgovine.

Zadatak Odbora je da kroz zajednički rad i delovanje efikasno štiti i unapređuje radna prava svojih članova, rade na širenju mreže, povećanju članstva i vidljivosti Sindikata među zaposlenima u delatnosti trgovine.

Odbor čine predstavnici Sindikata “Nezavisnost” iz kompanija: “Štampa sistem” a.d. Beograd, “Mercator – S” d.o.o. Novi Sad i DP “Beogradski sajam” Beograd

            Na Konstitutivnoj sednici Odbora delatnosti trgovine, održanoj 30.01.2020.godine, uz prisustvo članova Izvršnog odbora GS PUT NEZAVISNOST, za predsednika Odbora izabran je Dejan Ramadanović iz sindikata “Nezavisnost” “Štampa sistem” a.d. Beograd koji je, po funkciji, postao član Izvršnog odbora GS PUT NEZAVISNOST.

Na sednici je dogovoreno održavanje Okruglog stola koji će se održati u Nišu u drugoj polovini februara 2020.godine sa temom: “Radna prava zaposlenih u delatnosti trgovine”.

No Comments

Post a Comment