Poseta koordinatora projekta „Bezbednost i zdravlje na radu“ Srbiji

Koordinator zajedničkog projekta GS PUT i GS IER NEZAVISNOST „Bezbednost i zdravlje na radu“ koji se realizuje uz finansijsku podršku norveških sindikata, Ole-Kristian Paulsen je u periodu od 22. do 25. januara 2018. godine bio u radnoj poseti Srbiji.

GS IER NEZAVISNOST je 23.01.2018. godine organizovao sastanak sa predstavnicima povereništva sindikata „Nezavisnost“ i generalnim direktorom Valjaonice bakra Sevojno. Nakon toga organizovan je zajednički sastanak u regionalnom povereništvu GS IER za Užice.

a

GS PUT NEZAVISNOST je 24.01.2018. godine organizovao sastanak sa predstavnicima povereništva sindikata „Nezavisnost“ i vlasnikom Poljoprivrednog preduzeća AD „Sava Kovačević“ iz Vrbasa, jednog od vodećih poljoprivrednih preduzeća u Srbiji, koje se bavi ratarskom i stočarskom proizvodnjom. U okviru posete organizovan je i obilazak mlekare koja posluje u okviru preduzeća i čiju paletu proizvoda čini 15 različitih vrsta različitih mlekarskih proizvoda.

b

c

Na sastanku održanom sa rukovodstvom GS IER i GS PUT NEZAVISNOST je iskazano obostrano zadovoljstvo zbog postignutih rezultata realizacije Projekta u prethodnoj godini, a predočeni su i planovi za ovu godinu, kao i smernice za nastavak Projekta.

No Comments

Post a Comment